Român dat jos din autocar și trimis înapoi în țară din Germania

Român dat jos din autocar și trimis înapoi în țară din Germania

Un român a fost întors din drum de către polițiștii germani, după ce oamenii legii au descoperit că acesta avea interdicție de a intra în această țară.

Agenții Poliției Federale au efectuat o serie de controale, la frontieră, pe A93, la intrarea în Germania. Cu acest prilej, oamenii legii au depistat un român care avea de plătit o amendă după ce a fost condamnat pentru comiterea unei infracțiuni. A reușit să plătească amenda ca să scape de închisoare, dar accesul pe teritoriul Germaniei i-a fost refuzat.

Românul circula cu autocarul

Românul era pasager într-un autocar, fiind căutat cu un mandat de arestare emis de autoritățile judiciare din Cottbus, după cum s-a dovedit când poliția de frontieră i-a verificat datele personale în apropiere de Kiefersfelden.

O instanță din Lubben îl condamnase la plata unei amenzi de 1.800 de euro pentru un furt comis în grup organizat. Alternativ plății amenzii, bărbatul ar fi putut să execute o pedeapsă de 120 de zile de închisoare.

Românul a evitat ispășirea pedepsei cu închisoarea datorită sprijinului fratelui său, pe care l-a contactat telefonic. El a plătit amenda la o secție de poliție din Baden-Wurttemberg, astfel încât fratele său de 30 de ani arestat de poliția federală Rosenheim să-și poată continua călătoria. Ceea ce, însă, nu s-a întâmplat.

Polițiștii germani au descoperit în baza de date și că românul avea interdicție de intrare în Germania. (stiridiaspora)



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.