Reacția Consitrans, care a proiectat Autostrada 7 care a sărit în aer Recomandat

Reacția Consitrans, care a proiectat Autostrada 7 care a sărit în aer

Patru muncitori au fost găsiți carbonizați și cinci au suferit răni grave, în urma unei explozii puternice, urmată de incendiu, pe șantierul Autostrăzii Moldovei (A7). Magistrala de gaze de la Călimănești a sărit în aer, după ce, se pare, a fost lovită de un utilaj.

Controversatul Dorinel Umbrărescu este patronul firmelor care lucrau pe Autostrada 7 unde, noaptea trecută s-a produs o explozie. Firmele lui construiesc o treime din autostrăzile României. UMB Spedition a avut, anul trecut, un profit uluitor de 130.000.000 lei. În urmă cu 3 ani abia câștiga 500.000 de lei.

Proiectantul Consitrans a avut prima reacție după explozia petrecută pe Autostrada Moldovei și care s-a soldat cu 4 morți.
„Consitrans își exprimă întreaga compansiune față de victimele accidentului produs pe lotul 1 al Autostrăzii Focșani - Buzău în noaptea de 20 septembrie și transmite sincere condoleanțe familiilor celor care au trecut în neființă.

Asigurăm opinia publică că vom colabora cu Antreprenorul la orice analiză va face pentru elucidarea cauzelor care au determinat tragicul accident și vom comunica în mod transparent concluziile noastre.
Precizăm că documentația de proiectare a fost elaborată la cele mai înalte standarde profesionale, respectând cu strictețe toate prevederile legale și normative în vigoare, în baza avizelor obținute de la toți factorii implicați și a fost aprobată de beneficiarul CNAIR”, se arată în comunicatul de presă al Consitrans.

Până la publicarea acestui articol, grupul UMB nu a venit cu nicio reacție publică în legătură cu explozia de pe A7.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.