Primar, condamnat pentru un camion fără acte

Primar, condamnat pentru un camion fără acte

Probleme mari și penale pentru primarul comunei argeșene Vlădești, Cristian Dică Hristu. Acesta urmează să fie demis de către prefectul Radu Perianu în urma condamnării definitive din dosarul în care este acuzat de infracțiuni la regimul silvic.

Primarul Cristian Dică Hristu fusese prins în octombrie 2020 de polițiști în timp ce transporta ilegal, ca șofer, aproape 40 de metri cubi de material lemnos. Mai precis, edilul, care a fost în trecut șofer profesionist al SC HRISTO UNICO SRL, conducea un ansamblu auto format din autoutilitară Mercedeas cu macara și remorcă. Acesta transporta 38,73 de metri-cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Prima sentință în dosarul primarului a fost dată in data de 25 mai 2023 de către magistrații de la Judecătoria Curtea de Argeș , iar Dică Hristu, nemulțumit de decizia acestora, a atacat cu apel. Dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Pitești, care, astăzi, 24 ocotmbrie, timp au respins recursul edilului și au păstrat condamnarea inițială.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.