Poliția locală a amendat camioanele grele care au traversat un pod la Bacău Recomandat

Poliția locală a amendat camioanele grele care au traversat un pod la Bacău

Polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră din Bacău au desfășurat, în perioada 14-18 iulie 2023, o amplă acțiune de verificare a respectării regulilor de tranzit pe Podul Șerbănești.

Scopul acțiunii a fost asigurarea conformității cu prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 295/2021, care reglementează regimul de acces și circulație pentru diferite categorii de vehicule rutiere în municipiul Bacău.

Echipele de polițiști au monitorizat atent zonele precum Bulevardul Unirii, strada I.L. Caragiale, strada Milcov, Calea Republicii și strada Ștefan cel Mare.

În cadrul acțiunii, au fost verificate 62 de autovehicule, iar 38 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în valoare totală de 11.320 lei.

Reprezentanții autorităților recomandă conducătorilor auto care tranzitează municipiul Bacău cu autovehicule având o masă mai mare de 3,5 tone să respecte cu strictețe legislația în vigoare și să utilizeze traseele autorizate.

În acest sens, se recomandă solicitarea în avans a permisului de liberă trecere pentru a evita eventualele sancțiuni și întârzieri în trafic.

Activitățile de verificare pe acest segment vor avea un caracter permanent în vederea asigurării respectării prevederilor legale.

Această acțiune de monitorizare și sancționare a fost demarată pentru a promova siguranța și fluidizarea traficului în zona Podului Șerbănești.

Autoritățile continuă să acorde o atenție sporită respectării regulilor rutiere și implementă măsuri pentru asigurarea unei circulații eficiente și în condiții de siguranță pentru toți participanții la trafic.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.