VIDEO. Poliția a urmărit un șofer care a furat un camion. L-au amenințat cu pistolul Recomandat

VIDEO. Poliția a urmărit un șofer care a furat un camion. L-au amenințat cu pistolul

Poliția din Unitatea Teritorială Olandeză a postat pe internet o înregistrare video cu o urmărire cu un camion furat miercuri după-amiază. Urmărirea începe pe strada Graaf Engelbertlaan din Breda. În timpul urmăririi, șoferul camionului roșu a intrat într-o mașină de poliție.

Polițiștii văd camionul furat circulând pe Graaf Engelbertlaan. Șoferul încearcă să-i păcălească pe polițiști de mai multe ori, prefăcându-se că oprește. De asemenea, acesta ignoră semafoarele roșii din intersecțiile aglomerate. Poliția îi indică vehiculului un semn de oprire, dar șoferul îl ignoră. Camionul se îndreaptă apoi spre A16 în direcția Tilburg.

Mașină de poliție tamponată

Alte vehicule se alătură pentru a ajuta la oprirea camionului. Mașinile de poliție încearcă să intre în fața camionului, dar șoferul le oprește. Camionul lovește apoi o mașină de poliție, care sfârșește pe marginea drumului, lângă autostradă. Camionul își continuă drumul spre Belgia, dar polițiștii continuă să îl urmărească pe șofer.

Ținut sub amenințarea armei


Poliția belgiană face planuri pentru a desfășura covoare cu țepi. În cele din urmă, suspectul decide să oprească pe banda de urgență a autostrăzii. Șoferul este ținut sub amenințarea armei de mai mulți ofițeri și scos din vehicul. Suspectul este arestat și este suspectat de furt, amenințare, agresiune agravată și tentativă de omor prin imprudență.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.