Peste 200 de şoferi care au încălcat regulile de trecere la nivel cu calea ferată

Peste 200 de şoferi care au încălcat regulile de trecere la nivel cu calea ferată

Peste 200 de şoferi care au încălcat regulile de trecere la nivel cu calea ferată au fost depistaţi într-o singură zi, în urma unor controale făcute de poliţiştii rutieri şi cei de la transporturi în Bucureşti şi în 15 judeţe, fiind aplicate 1.027 de amenzi.


Conform Poliţiei Române, Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi au coordonat în 27 septembrie o acţiune pentru siguranţa traficului rutier, în special în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, peste 200 de poliţişti din 15 judeţe şi din Bucureşti fiind în dispozitiv, în aceste zone, şi constatând, pe parcursul acţiunii, cinci infracţiuni la regimul circulaţiei. De asemenea, au aplicat 1.027 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 222 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi 780 pentru alte abateri prevăzute de legislaţia rutieră.

Poliţiştii au reţinut 64 de permise de conducere, iar pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare au fost reţinute 35 de certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere, 22 au fost reţinute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 12 pentru efectuarea manevrei de depăşire pe trecerile la nivel cu calea ferată şi la mai puţin de 50 de metri înainte de acestea şi 10 pentru alte abateri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.