O fetiță care se plimba cu bicicleta a fost strivită de camion Recomandat

O fetiță care se plimba cu bicicleta a fost strivită de camion

O tragedie a avut loc în Vrancea, unde o fetiță în vârstă de 9 ani a fost strivită mortal de un camion în timp ce se deplasa cu bicicleta.


Joi, pe o șosea din județul Vrancea, a avut loc o tragedie. Un grav accident de circulație s-a soldat cu moartea unei fete de nouă ani. Potrivit oamenilor legii, un camion care se deplasa în Țifești a lovit fata în timp ce aceasta se afla pe bicicletă. La momentul apelului, copilul era inconștient, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevrele de resuscitare, însă din păcate a constatat decesul victimei. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Tragedie în Constanța


Un alt accident rutier a avut loc în aceeași zi, în Târgu Jiu. Un impact între două autoturisme s-a produs pe Calea Tismana, iar o femeie a fost rănită în urma acestui incident. Echipajele de pompieri și de servicii de ambulanță au intervenit prompt. Victima a primit îngrijiri medicale. Polițiștii rutieri efectuează cercetări în zonă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.
O tragedie a avut loc miercuri după-amiaza în municipiul Constanța, când un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost lovit mortal de o mașină. Potrivit martorilor oculari, bătrânul ar fi încercat să traverseze strada prin loc nepermis, ieșind dintre mașinile parcate, la aproximativ 500 de metri distanță de o trecere de pietoni. Incidentul s-a produs la intersecția a două străzi, Soveja cu Izvor.

Bărbatul a suferit o politraumă majoră în urma impactului. Echipajele medicale, sosite la fața locului, au găsit pacientul în stop cardiorespirator. Cu toate manevrele de resuscitare efectuate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj SMURD, vârstnicul a fost declarat decedat.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.