O femeie şi o fetiţă, rănite într-un accident cu două camioane Recomandat

O femeie şi o fetiţă, rănite într-un accident cu două camioane

O femeie de 45 de ani şi o fetiţă de 1 an şi 4 luni, din judeţul Galaţi, au ajuns la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate autoturismul în care se aflau şi două tiruri, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 25, pe raza municipiului Tecuci, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că o femeie, cu vârsta de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, la schimbarea benzii de mers a fost lovită de un tir, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de un bărbat cu vârsta de 36 de ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt tir, care se afla staţionat pe a doua bandă, pe sensul către municipiul Galaţi.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, dar şi a unui copil, o fetiţă de 1 an şi 4 luni, aflată pe bancheta din spate în autovehicul într-un scaun pentru copii. Ambele persoane rănite au fost transportate la spital.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.