Nu a acordat prioritate și a fost proiectat în camion

Nu a acordat prioritate și a fost proiectat în camion

Soferul unui autoturism circula pe strada Avram Imbroane spre Muzeul Satului. In curba de la intersectia cu strada Gheorge Adam, nu a acordat prioritate unui alt conducator auto care venea dinspre calea ferata, si avea prioritate de trecere.

 

L-a lovit in plin si, in urma impactului, a fost proiectat intr-un camion.

Soferul care a provocat accidentul a fost ranit si transportat la spital.

 

„Un barbat in varsta de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Avram Imbroane catre Padurea Verde, iar la intersectia cu strada Gheorghe Adam a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 39 de ani, care se deplasa regulamentar pe strada Gheorghe Adam. In urma impactului autoturismul condus de barbatul de 32 de ani a ricosat intr-un autocamion, care era oprit pentru a ceda trecerea. In urma accidentului, barbatul de 32 de ani a fost ranit si transportat la spital. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile producerii evenimentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat minute bune cu restrictii, cat timp politistii au facut cercetarile la fata locului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.