Grindeanu acuză șoferii de camion că strică Podul de la Brăila

Grindeanu acuză șoferii de camion că strică Podul de la Brăila

Șoferii de camioane care nu au respectat restricțiile din zilele caniculare pe noul pod de la Brăila au fost amendați, a anunțat la Digi24 ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu a mai precizat că se vor face lucrări de remediere a denivelărilor de care s-au plâns șoferii în ultima vreme. Problemele pe podul suspendat de peste Dunăre au apărut la doar o lună de la inaugurare. Grindeanu: "În perioada în care e caniculă există restricții de tonaj peste tot, au fost acele restricții care nu au fost respectate de anumiți camionagii. I-am amendat pe toți, vor fi remediate lucrările.

Aș face un apel, vorbim de aceste temperaturi care și vor fi și zilele următoare.., există aceste restricții, la fel avem iarna, când Compania de Drumuri anunță că anumite drumuri sunt închise...și totuși mai există câțiva români care nu respectă anunțurile și ajung întroieniți și au pretenția de la stat...sigur că vine statul să-i scoată de acolo, dar hai să mai ținem cont și de anunțurile oficiale".


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.