Grindeanu a verificat șuruburile Podului de la Brăila. Are și un verdict

Grindeanu a verificat șuruburile Podului de la Brăila. Are și un verdict

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că 50.000 de şuruburi, din cele 100.000, au fost verificate la podul de la Brăila şi că s-au găsit 180 de şuruburi ce nu au fost bine strânse. Demnitarul a asigurat că se poate circula în siguranţă pe pod.

”Până aseară au fost verificate peste 50.000 de şuruburi. Totalul e în jur de 100.000. La cele peste 50.000 s-au găsit 180 de şuruburi nestrânse.

O să se termine această verificare în zilele următoare, probabil în acest weekend”, a declarat Sorin Grindeanu, la Timişoara.

Sorin Grindeanu: Au fost verificate şuruburile podului de la Brăila
Ministrul Transporturilor a menţionat că nu e niciun pericol să cadă podul.

”A doua componentă, îi asigur pe români că nu e niciun fel de pericol să pice podul, să pice unii în Dunăre. Am văzut că sunt şi formaţiuni politice, că fac şi plângeri la Bruxelles.

Dacă au temeri să treacă peste pod, pot trece şi cu bacul, dacă nimeresc Brăila. Trecând într-un registru serios, vă asigur că nu există probleme de siguranţă în trafic.

E o investiţie începută în 2017. Întâmplător, în acea jumătate de an, s-a asigurat finanţarea, s-au făcut primii paşi pentru această investiţie.
Nu înţeleg această dorinţă a unora, de a scoate în evidenţă doar lucrurile rele, doar faptul că în România nimic nu se poate întâmplă bine. Din 2017 până acum au fost mai mulţi miniştri, premieri, i-am invitat pe toţi cu excepţia unuia, numai cel dinaintea mea nu a fost.

Probabil nu avea de ce să vină, că nu a făcut nimic pe acel subiect. În rest au fost toţi, indiferent de culoarea politică”, a mai spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu s-a referit şi la discuţiile de pe nivelările de pe asfalt.

”În al treilea rând, am mai văzut şi în urmă cu 3 săptămâni când am avut o reuniune cu Departamentul de Stat,cu Ambasada SUA, la Galaţi şi am văzut că sunt ştiri că ar fi denivelări şi e risc să pice unii în Dunăre.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.