Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise de astăzi pe A1 Recomandat

Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise de astăzi pe A1

Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise începând de sâmbătă pe Autostrada A1, pe tronsonul Timişoara-Lugoj, în zona localităţii Recaş, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

"Acestea reprezintă rezultate concrete ale Strategiei pentru dotarea, operarea şi întreţinerea acestor spaţii de pe reţeaua rutieră de mare viteză din România. Cele două spaţii de servicii sunt amplasate pe tronsonul Timişoara - Lugoj, km. 481+646 (stânga şi dreapta), în zona localităţii Recaş şi au o serie de dotări adaptate cerinţelor moderne", a scris directorul CNAIR, Cristian Pistol.


Cele două spaţii de servicii au 192 de locuri de parcare pentru autoturisme (96 pe Calea 1 şi 96 pe Calea 2), opt locuri de parcare pentru autoturismele deţinute de persoane cu dizabilităţi (4 pe Calea 1 şi 4 pe Calea 2), 60 de locuri de parcare pentru camioane (30 locuri pe Calea 1 şi 30 locuri pe Calea 2), patru locuri de parcare pentru autocare (2 locuri pe Calea 1 şi 2 locuri pe Calea 2), două zone dotate cu aspirator, fiecare având câte două locuri pe fiecare cale, opt locuri pentru încărcarea vehiculelor electrice (4 locuri pe Calea 1 şi 4 locuri pe Calea 2), două staţii pentru carburanţi (câte una pe fiecare sens de mers), două staţii pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers), două spaţii comerciale (câte unul pe fiecare sens de mers), două zone tip Snack bar (câte unul pe fiecare sens de mers) şi două zone cu toalete publice (câte una pe fiecare sens de mers).


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.