Droguri de 3.300.000 de euro găsite în camionul unui român. Câinele l-a dat de gol Recomandat

Droguri de 3.300.000 de euro găsite în camionul unui român. Câinele l-a dat de gol

Biroul vamal principal din Karlsruhe a confiscat câteva sute de kilograme de droguri într-un camion pe A5. Drogurile fuseseră ascunse în căptușeala acoperișului cabinei șoferului.

Biroul vamal principal din Karlsruhe a confiscat câteva sute de kilograme de droguri într-un camion pe A5. Camionul românesc a fost observat de vameși săptămâna trecută, în timpul unui control pe autostrada dintre Bruchsal și Heidelberg.


Câinele antidrog a mirosit marijuanaCând au inspectat cabina șoferului în Joia Mare, ofițerii au fost loviți de mirosul de marijuana. În timpul unei percheziții suplimentare cu un câine antidrog, au fost descoperite 284 de kilograme de marijuana și 52 de kilograme de hașiș.

Acestea au fost localizate în ascunzători profesionale ale contrabandiștilor - în podele duble și în panouri speciale de pe camion. potrivit biroului vamal principal, ascunzătorile au trebuit să fie "deschise cu forța". Potrivit biroului vamal principal din Karlsruhe, drogurile au o valoare de piață de aproximativ 3,3 milioane de euro. Camionul venea din Spania. Cei doi ocupanți au fost arestați ulterior. Vameșii nu au dorit să ofere alte detalii din motive de investigație tactică.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.