Doi șoferi de camion au supraviețuit după ce camioanele lor au fost strivite de pietre

Doi șoferi de camion au supraviețuit după ce camioanele lor au fost strivite de pietre

Fabio Cristhian Hermitaño Osorio și Eleo Camilo Salcedo Ulloa, doi șoferi, au supraviețuit în mod miraculos după o alunecare de teren în munții Huarochirí din Lima. Pe Autostrada Centrală, bolovani uriași au căzut peste cele două remorci în care se aflau, iar impactul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere instalată într-unul dintre vehiculele implicate în accident.

Ambii șoferi experimentați, care făceau parte dintr-un convoi care se îndrepta spre o companie minieră în acea sâmbătă dimineața, au împărtășit detaliile experienței lor uimitoare cu Poliția Autostrăzii. Pentru ei, totul părea desprins dintr-un film.

Eleo, cu o durere adâncă în inimă în timp ce urmărea știrile, recunoaște că a luat parte la o tragedie care ar fi putut avea consecințe devastatoare. "De neuitat. Este un miracol al lui Dumnezeu că sunt în viață. Ce tragedie, am crezut că este sfârșitul", a spus el.

În acea zonă din San Mateo de Huanchor, la ora 9:44, Eleo se afla în interiorul unui vehicul când o piatră uriașă a căzut peste vehiculul în care se afla, lăsându-l paralizat pe prietenul său Fabio, care conducea remorca ce a surprins videoclipul șocant.

După ce o altă piatră mare a căzut în cabina camionului pe care îl conducea, Fabio a frânat instinctiv și a dat cu spatele, dar pietrele grele au continuat să cadă pe vehicul. El a decis să își desfacă centura de siguranță și să iasă din cabină. S-a uitat la cer și și-a exprimat recunoștința față de Dumnezeu pentru că i-a permis să rămână în viață.

"Am prins o privire când totul se prăbușea. Îți mulțumesc, Dumnezeul meu, că m-ai salvat", a spus el.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Mai multe AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.