Doi morți după ce un camion a lovit un tren. Șoferul avea 75 de ani

Doi morți după ce un camion a lovit un tren. Șoferul avea 75 de ani

Doi bărbați au murit duminică, 31 decembrie, după ce un camion a intrat în coliziune cu un tren în sudul Australiei. Șoferul camionului a fost învinuit.


Un accident înspăimântător. În dimineața zilei de duminică, 31 decembrie, un tren de marfă s-a ciocnit cu un camion la o trecere la nivel din apropierea graniței dintre Australia de Sud și New South Wales, Australia. Doi mecanici de tren, în vârstă de 48 și 57 de ani, și-au pierdut viața.

"Impactul accidentului a făcut ca locomotiva să ia foc și mai multe vagoane să deraieze, blocând întreaga autostradă", a precizat poliția din Australia de Sud într-un comunicat preluat de Sydney Morning Herald.
Trenul, aparținând Pacific National, una dintre cele mai mari companii de transport feroviar de marfă din Australia, se deplasa de la Sydney la Perth. Șoseaua a fost blocată timp de mai multe ore. Acesta a fost redeschis luni după-amiază devreme, ora Franței.

Șoferul camionului în vârstă de 75 de ani implicat în coliziune a fost dus la spital și tratat. El a fost acuzat acum de anchetatori de provocarea morții prin conducere periculoasă. El va apărea marți în fața tribunalului de magistrați din Port Pirie, potrivit postului australian ABC.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.