Coloană de 10 kilometri a camioane aşteaptă să iasă din ţară pe la Siret

Coloană de 10 kilometri a camioane aşteaptă să iasă din ţară pe la Siret

Coloana de TIR-uri ce aşteaptă să iasă din ţară prin PTF Siret a scăzut la 550 de autovehicule, fiind întinsă pe o distanţă de 10 kilometri, faţă de săptămâna trecută când a fost de circa trei ori mai mare, a informat, luni, Poliţia de Frontieră Suceava, citattă de News.ro.

Sursa citată a precizat că luni dimineaţă, începând cu ora 9,00, în punctul de trecere a frontierei (PTF) Siret, timpii de aşteptare la automarfare, pe sensul de ieşire din ţară, au scăzut la 750 de minute, faţă de sâmbătă, 8 aprilie, când se înregistrau 960 de minute.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul săptămânii trecute, de vineri de la ora 8,00 până luni la ora 8,00, s-au efectuat formalităţile de frontieră pentru aproximativ 2.000 de automarfare.

Totodată, participanţii la trafic sunt informaţi despre faptul că pot tranzita şi prin PTF Vicovu de Sus, unde nu se înregistrează timpi de aşteptare.

Pe lângă atribuţiile şi activitatea Poliţiei de Frontieră, pentru automarfare trebuie îndeplinite cumulativ toate celelalte condiţii şi efectuate toate celelalte controale ce intră în atribuţia altor instituţii, independent de cea a Poliţiei de Frontieră.


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.