Coliziune puternică între o basculantă și un autoturism Recomandat

Coliziune puternică între o basculantă și un autoturism

Un accident cu victime s-a produs, joi, pe șantierul Autostrăzii Moldovei, Buzău – Ploiești. Doi tineri au fost răniți și au ajuns la spital după impactul dintre o mașină și un camion.

O mașină și un camion, implicate într-un accident pe șantierul Autostrăzii Moldovei, Ploiești-Buzău. Două persoane rănite
Potrivit presei locale, evenimentul rutier a avut loc la orele după-amiezii, pe un drum din Parepa (comuna Colceag). Deplasate la fața locului, echipajele de urgență au găsit victimele conștiente. Una dintre ele era încarcerată în autoturismul care a intrat în coliziune cu o basculantă.
Cum s-a produs accidentul din Prahova? Din primele date, reiese că un bărbat în vârstă de 51 de ani aflat la volanului unei autoutilitare în incinta șantierului unde se desfasoară lucrările de construire a podului care traversează DJ102 N, pentru autostrada Ploiești-Buzău, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani.

Una dintre victimele accidentului a fost găsită încarcerată de angajații ISU. Ea a fost extrasă conștientă de echipajele de urgență. Și cea de-a doua victimă, de 21 de ani, aflată în mașină, a fost conștientă, fiind scoasă din vehicul fără probleme, notează ObservatoruPh.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.