CNAIR suspendă emiterea de roviniete pe 11 martie, iar plata prin SMS va fi întreruptă 11 zile

CNAIR suspendă emiterea de roviniete pe 11 martie, iar plata prin SMS va fi întreruptă 11 zile

CNAIR îi anunță pe șoferi că, luni, la data de 11 martie, se suspendă temporar emiterea de roviniete. Totodată, în perioada 11 – 21 martie, conducătorii auto nu vor putea plăti rovinieta prin SMS. Aceste întreruperi sunt necesare pentru actualizarea informațiilor privind noile perioade de valabilitate și prețuri.

CNAIR: Se suspendă temporar emiterea de roviniete pe 11 martie, iar plata prin SMS va fi întreruptă timp de 11 zile
Se suspendă temporar emiterea rovinietei pentru actualizarea informațiilor privind perioadele de valabilitate ale acesteia!, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR îi anunță pe șoferi că, începând cu data de 11 martie 2024, ora 00:00, pentru o perioadă de circa 3 ore, nu va fi posibilă emiterea rovinietelor în punctele de distribuție, prin intermediul portalurilor web/aplicațiilor dezvoltate pentru sistemele de operare ale telefoanelor mobile și a dispozitivelor de procesare a plăților numerar/electronice (terminale).

Acest lucru este necesar pentru actualizarea informațiilor privind perioadele de valabilitate ale rovinietelor și a nivelului tarifelor pentru acestea în Sistemul Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare și Control al Rovinietei – SIEGMCR, ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Ordonanței nr. 14/2024 pentru modificarea și completarea OUG nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România, explică CNAIR.

De asemenea, șoferii trebuie să mai știe că, în perioada 11 -21 martie 2024, va fi suspendată emiterea rovinietei prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS). Motivul: se realizează modificări la nivelul fluxului de emitere de către dezvoltatorul aplicației.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.