Cluj. A intrat cu autoturismul într-un camion parcat și și-a rănit copilul de un an și soția Recomandat

Cluj. A intrat cu autoturismul într-un camion parcat și și-a rănit copilul de un an și soția

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe raza localității Ghirișu Român, județul Cluj.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 00:15, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Mociu, alături de o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion, rezultând trei victime. Din fericire, niciuna nu era încarcerată. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat, o femeie și un minor. Aceștia au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului a rezultat faptul că un conducător auto de 21 de ani, care se deplasa cu un autoturism din direcția municipiului Cluj-Napoca înspre Reghin, pe fondul altor preocupări ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul întrând în coliziune cu o autoutilitară parcată în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 19 ani și a unui minor de 1 an, aflați în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.