Centura unei localități, terminată cu 8 luni înainte de vreme Recomandat

Centura unei localități, terminată cu 8 luni înainte de vreme

„O mobilizare foarte bună”. Așa a descris vicepreședintele CJ Bihor, Mircea Mălan, după o vizită în șantier, prestația constructorilor pentru realizarea centurii comunei Oșorhei, care la 4 luni după începerea lucrărilor a ajuns la o cincime din volumul de lucrări proiectat.

Același ritm se înregistrează și pe centurile Nojorid și Sântandrei, unde antreprenorul a alocat 140 de utilaje, cu șanse să încheie lucrările înainte de termen.

5,6 km noi, plus 12,7 km reabilitați

Reprezentantul administrației județene a inspectat joi dimineață șantierul centurii Oșorhei, pe care CJ Bihor a comandat lucrări pentru realizarea unei șosele cu două benzi, în lungime de 5,8 kilometri și cu o lățime de 7 metri.

Pe traseul care din Oradea pornește din dreptul Metro și va continua dincolo de Alparea sunt prevăzute 3 poduri, peste pârâurile Bodnar, Tășad și Sărand, aflate toate în lucru, precum și 20 de podețe, dintre care șase noi și 14 reabilitate, între Oșorhei și Copăcel, căci dincolo de realizarea noii șosele de 5,8 km dintre municipiu și comuna Oșorhei (care va purta denumirea DJ 767J), proiectul include și reabilitarea unui tronson de 12,7 km al DJ 767E de la Oșorhei până la Copăcel.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.