Ce pedeapsă a primit un șofer prins cu migranți în camion? Recomandat

Ce pedeapsă a primit un șofer prins cu migranți în camion?

Un şofer turc, în vârstă de 63 de ani, a primit interdicţie de a mai intra în România pentru o perioadă de cinci ani, după ce poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat în camionul pe care îl conducea patru cetăţeni străini ascunşi printre capace de fontă pe care le transporta în Lituania. „În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unui autocamion. Şoferul transporta capace din fontă, din Turcia pentru Lituania.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au observat că şnurul asigurator este secţionat şi lipit, motiv pentru care au procedat la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au descoperit ascunse patru persoane de sex masculin. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul corporal asupra persoanelor, dar nu au fost descoperite documente care să ateste identitatea acestora, aceştia declarând că sunt cetăţeni sirieni şi că doreau să ajungă în Germania”, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ITPF Giurgiu, potrivit Agerpres.

Având în vedere aspectele constatate, faţă de şoferul turc a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de cinci ani de zile, iar acesta, autocamionul şi persoanele descoperite au fost preluate de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 


VERSUS SO3E04


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.