Camion răsturnat la coborârea de pe autostradă în Timiș Recomandat

Camion răsturnat la coborârea de pe autostradă în Timiș

Şoferul unui camion cu semiremorcă nu a mai putut ţine mastodontul sub control, după ce încărcătura a intrat în balans, iar maşina de mare tonaj s-a răsturnat, joi, 20 iulie 2023, dimineața, în apropiere de Lugoj, la coborârea de pe autostrada A6.

camion rasturnat timis

Şoferii care circulau prin zonă au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei.

Şoferul camionului a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

„Un bărbat, în vârstă de 54 ani, a condus un autotren dinspre autostrada A1 spre A6, iar la un moment dat la km 8, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit carosabilă. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 54 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Până la repunerea camionului pe roţi, circulaţia se va desfăşura cu restricţii.

„Accident rutier pe autostrada A6, sensul de mers spre Lugoj, la km 8+200. Un tir s-a răsturnat pe banda de urgenţă şi în afara părţii carosabile. Se circulă pe banda 2 până în jurul orei 15„, au transmis reprezentanţii DRDP Timişoara.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.