BREAKING NEWS. Mișu Negrițoiu NU mai este șeful ASF Recomandat

BREAKING NEWS. Mișu Negrițoiu NU mai este șeful ASF

Mișu Negrițoiu a fost revocat de Parlament din postul de președinte al Autorității pentru Supraveghere Financiară (ASF). În favoarea revocării au votat 238 de parlamentari, iar împotrivă nu a fost niciun vot.

 

Pentru a se asigura de prezența cvorumului, șefii Camerei Deputaților au cerut ca votul să se desfășoare la pachet cu cel pentru numirea unui nou șef la ANCOM, în persoana lui Adrian Diță, propus de premierul Grindeanu. În cadrul dezbaterilor, PNL a propus spargerea ASF în două entități.

Reamintim că ieri, înainte de votul din plen, Negrițoiu a fluturat amernințarea unei contestații la Curtea Constituțională (CCR). “Nici astăzi nu înțeleg și nu mi s-a adus la cunoștință care sunt motivele revocării. Orice hotărâre se va lua și nu am nicio îndoială că se va lua este ilegală și contestabilă. Dacă cineva ar contesta-o la Curtea Constituțională sunt convins că la o asemenea hotărâre nemotivată ar fi informat “, a declarat Negrițoiu.

El a susținut că nu a avut “nicio discuție cu nicio comisie, cu niciun președinte de Cameră sau altceva ca să înțeleg ce mi se reproșează și de ce sunt revocat.”, deși a fost audiat în octombrie anul trecut într-o ședință publică a Comisiei Economice din Camera Deputaților și în ciuda faptului că patru comisii diferite au întocmit un raport comun pentru demiterea sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.