Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni pe care a murit Luca, băiețelul de trei ani strivit de camion

Bărbat spulberat pe trecerea de pietoni pe care a murit Luca, băiețelul de trei ani strivit de camion

Accident grav în Leţcani, judeţul Iaşi! Un pieton a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost spulberat pe o trecere de pietoni.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă care i-a acordat primul ajutor medical.

Spulberat chiar în locul în care Luca și-a pierdut viața
Accidentul s-a petrecut în aceeaşi zonă în care în luna aprilie a acestui an, un copil de 3 ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui TIR.

După accident, autorităţile au promis că vor pune semafoare peste tot în comună pentru a se evita astfel de incidente. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că tragediile se repetă.

Victima a primit ajutor imediat după accident, de la un medic aflat în zonă.

“Un medic specialist al nostru (UPU) aflat in trecere a intervenit la accidentul de la Lețcani, în care un pacient avea un scor de comă 4 puncte, otoragie masivă bilaterală, traumatism cranio-cerebral sever, epistaxis bilateral, fractură de bazin fiind aruncat peste scoarul de la trecerea de pietoni.

A intervenit un echipaj SAJ tip B care era in trecere până a ajuns un alt echipaj SAJ C2. Pacientul a fost a intubat in saj c2 , plecase stabil către UPU”, a declarat șefa UPU SMURD Iași.

Luca a pierit sub roțile unui camion
Moartea fulgerătoare a băieţelului de 3 ani lovit chiar în braţele tatălui a şocat comunitatea şi a stârnit revoltă. Oamenii care locuiesc în zonă au ieşit în stradă cu pancarte cu numele copilului şi lumânări în mâini: "Pentru Luca, Luca! Băieţelul nevinovat".

Un copil de trei ani a sfârşit sub roţile unui TIR, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de mână cu tatăl şi fratele mai mare. Şoferul vinovat spune ca pur şi simplu nu i-a văzut şi i-a izbit în plin. Impactul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Bărbatul de 39 de ani a ieşit împreună cu cei doi copii, de 3 şi 6 ani, din cabinetul medicului. Pe băieţelul cel mic, tatăl îl ţinea strâns de mână.

Cei trei au mers către trecerea de pietoni, unde au aşteaptat aproape un minut până când s-au oprit maşinile. De pe partea cealaltă a şoselei, un pieton a traversat în fugă. După ce bărbatul a trecut în siguranţă, familia s-a pus în mişcare. Şoferul unui TIR nu i-a mai văzut şi a demarat. Impactul, deşi la viteză mică, a fost teribil. Maşina de câteva tone i-a strivit pur şi simplu.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.