Austria: Un şofer român a izbit maşina poliţiei, după un accident cu alt român Recomandat

Austria: Un şofer român a izbit maşina poliţiei, după un accident cu alt român

Un şofer român a intrat cu microbuzul în maşina poliţiei care dirija circulaţia, la un accident cu alt român, pe autostrada A1 din Austria.

Mai întâi, în jurul orei 23:30, miercuri noaptea, un van bulgăresc a intrat într-un camion condus de un șofer profesionist român de 54 de ani, în timp ce ieşea dintr-o parcare. Românul a pus camionul pe avarii pe banda de urgenţă, dar din spate a fost lovit de un alt camion, condus de un şofer ungur de 49 de ani.
Şoferul profesionist maghiar şi colegul lui de echipaj au fost răniţi şi duşi la spital. Traficul a fost restricţionat mai multe ore pe autostradă şi deviat pe o rută ocolitoare.
Un echipaj de poliţie asigura una dintre intrările pe autostradă şi interzicea accesul. Nu se ştie încă din ce motive, scrie Oe24.at, în jurul orei 01:30 noaptea, un microbuz condus de un român în vârstă de 49 de ani a intrat direct în maşina de poliţie. Nimeni nu a fost rănit, pentru că cei doi poliţişti austrieci din echipajul de pe maşină erau în afara ei şi au reuşit să se ferească la timp.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.