Au început audierile în procesul șoferului de camion care a accidentat mortal un copil Recomandat

Au început audierile în procesul șoferului de camion care a accidentat mortal un copil

Ieri au avut loc primele audieri în cazul accidentului rutier mortal din comuna ieșeană Lețcani! După aproximativ 8 luni de zile, șoferul de TIR, patronul firmei la care lucrează și avocatul părților vătămate au dat ochi în ochi cu anchetatorii. Urmările cumplitului accident îți provoacă fiori pe șira spinării

18 decembrie 2023 a fost o zi plină de emoții pentru Alin Candrea, șoferul TIR-ului. Acesta a privit în ochi anchetatorii și a făcut niște declarații uluitoare pentru a lămuri niște aspecte din momentul cumplitului accident. Să fie oare vinovat? Acest lucru încă nu se poate ști cu exactitate, dar cert este că un băiețel de 3 ani și-a găsit sfârșitul în urma impactului, tatăl său a rămas fără organul genital, iar fratele micuțului Luca probabil că încă vede scena îngrozitoare la care a luat parte chiar pe trecerea de pietoni.

Primele audieri în cazul accidentului rutier mortal de la Lețcani

Din data de 19 aprilie 2023, de când s-a întâmplat tragedia, și până în acest moment, în anchetă nu au apărut detalii noi. Ieri a fost audiat șoferul de TIR, având calitatea de suspect în cauză, precum și patronul firmei la care lucra în acel moment. Reporterii BZI au luat legătura cu avocatul lui Alin Candrea și au cerut un punct de vedere în legătură cu primele audieri.

„În urma declarațiilor date de către părțile din dosar și în urma imaginilor video rezultă faptul că pietonii erau într-un unghi mort, iar după părerea mea, consider că culpa este în totalitate a pietonului, lucru care îl puteau confirma și persoanele de la fața locului în momentul producerii accidentului. Din păcate, organele de urmărire penală nu au audiat niciun martor ocular și nu înțelegem de ce, pentru că vorbim despre moartea unei persoane.


Clientul meu a fost în stare de șoc după ce a aflat ce s-a întâmplat, lucru care poate fi dovedit cu acte medicale. Sunt foarte mulți bani în joc de la asigurări și am dubii cu privire la obiectivitatea expertului și la modalitate de desfășurare a anchetei, pentru că nu este posibil să nu existe nici măcar declarația unui martor ocular”, a declarat Codrin Stupariu, avocatul șoferului de TIR.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.