ATENȚIE șoferi! Vine iarna. 19 județe afectate Recomandat

ATENȚIE șoferi! Vine iarna. 19 județe afectate

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis două avertizări cod galben de viscol și ninsori, valabile în mai multe zone ale țării.

Prima avertizare meteo, care a intrat în vigoare miercuri, la ora 10:00, rămâne valabilă până vineri, la aceeași oră. ANM anunță intensificări ale vântului în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în vestul Carpaților Meridionali, dar și ninsori viscolite la altitudini de peste 1700 m.

În intervalul menționat, în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în vestul Carpaților Meridionali, vântul va avea intensificări, cu viteze de 60...80 km/h, iar pe creste (în general la altitudini de peste 1700 m), rafalele vor depăși 90…100 km/h și va fi viscol.

Intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h, se vor semnala local și în restul teritoriului.

Potrivit meteorologilor, în perioada 3 ianuarie, ora 10:00 – 4 ianuarie, ora 22:00 în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali (județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Mureș), temporar vor fi precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ploaie, iar la altitudini de peste 1700 m și sub formă de lapoviță și ninsoare, cu depunere de strat nou de zăpadă.

 


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.