Accident cu patru victime între un autocamion și un autoturism Recomandat

Accident cu patru victime între un autocamion și un autoturism

Pompierii Punctului de Lucru Deda au fost solicitați să intervină în aceste momente, la un accident rutier produs între localitățile Deda și Pietriș. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și un echipaj medical SAJ, care au constatat faptul că accidentul rutier s-a produs între un autocamion și un autoturism cu patru victime, care au fost preluați imediat de către echipajele medicale prezente la față locului.

În urma evaluării medicale 1 victimă, sex masculin 24 ani, cod roșu, 2 victime sex feminin, 20 și 23 ani, au suferit leziuni minore de cod galben, iar șoferul autocamionului este de cod verde.

O victimă, sex feminin – cod galben este transportată la CPU Reghin cu o ambulanță SMURD, iar celelalte 2 victime (sex masculin – cod roșu si sex feminin – cod galben) sunt transportate la UPU Târgu Mureș cu ambulanță SAJ respectiv SMURD. Șoferul autocamionului ramane la locul evenimentului – refuză transportul la spital. Circulația este în continuare blocată pe ambele sensuri până la finalizarea măsurătorilor.

 

Locotenent Călușeri Alexandra- purtător de cuvânt al ISU Mureș

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier, produs în jurul orei 16.40, pe DN15 E578, km.128+200m, în localitatea Pietriș.

Conform primelor informații, coliziunea s-ar fi produs frontal, între un ansamblu de vehicule format din cap tractor și remorcă, condus pe relația Reghin-Toplița, de un bărbat de 24 de ani și un autoturism, condus de o tânără de 20 de ani.

În urma impactului, conducătoarea auto de 20 de ani, alături de alți doi pasageri din autoturismul condus de aceasta au fost transportați la o unitate medicală, pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Conducătorul ansamblului auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.


CEFIN CAMION FEST


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.