ACCIDENT CU MORȚI - LIVE PE INTERNET Recomandat

ACCIDENT CU MORȚI - LIVE PE INTERNET

Două persoane au murit, vineri 29 iunie 2018, într-un alt accident rutier transmis în direct pe internet.

Accidentul a avut loc vineri seară pe DJ 677, pe raza comunei Slătioara. Două persoane au murit pe loc. Nefericitul eveniment a fost transmis live pe internet de un pasager aflat într-unul dintre cele două autoturisme implicate în eveniment.
Potrivit polițiștilor, șoferul vinovat de producerea accidentului era beat. În mod ironic, el a scăpat cu viață.
Din înregistrarea video se observă că autoturismul în care se afla pasagerul care filmează intră în Slătioara dinspre Piatra Olt, se întâlnește cu mai multe mașini care circulau din direcția opusă și, după o curbă ușoară la dreapta, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune frontală cu un alt autoturism.
După impact, filmarea nu s-a oprit, înregistrând discuțiile localnicilor care încercau să salveze victimele.
„Soferul unui autoturism, care se afla sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra direcției de mers pe DJ 677, în comuna Slătioara, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.
Conducătorul auto care a provocat accidentul a scăpat cu viață. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost o îmbibație alcoolică de 0,58 mg/l în aerul expirat.
Șoferul autoturismului care circula regulamentar și o pasageră din celălalt autoturism au fost găsiți de echipajele de intervenție inconștienți, în stop cardio-respirator. Ei au decedat pe loc, în momentul accidentului. Eforturile paramedicilor care au încercat să îi resusciteze pe răniți au fost din start zadarnice.
„Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 34 de ani (care se pare că este persoana care transmitea live, n.red.) și un bărbat, 48 de ani, șofer al celuilalt autoturism.
Șoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din același autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu traumatism toracic și traumatism membrul superior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.
Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.