16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe

16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 16 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu fructe.

În cursul acestei dimineți, la ora 06.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, lădițe cu rodii pe ruta Turcia-Olanda.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, 16 de cetăţeni străini. În cadrul cercetărilor preliminare s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Siria.

În continuare, poliţiştii de frontieră derulează verificări pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.