ȘOC: Autostrada MOLDOVEI NU se va face NICIODATĂ

ȘOC: Autostrada MOLDOVEI NU se va face NICIODATĂ

Senatorul Dragos Benea, presedintele Organizatiei judetene a PSD Bacau, a declarat, joi, ca nu va vota aprobarea proiectului de demarare a lucrărilor pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. “E un proiect foarte scump care nu va fi realizat niciodata. Acest proiect este o plasa intinsa in mod deliberat”, a declarat senatorul PSD. Aceste declaratii au fost facute, in cadrul unui eveniment organizat la Bacau, in prezenta ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica si a Secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene, Adrian Ionut Gâdea.

Senatorul Dragos Benea a repetat, astazi, in fata ministrului delegat pentru Fonduri Europene si a Secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene si a zeci de parlamentari si primari locali, parerea sa despre proiectul de demarare a lucrărilor pentru autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, avizat nu cu mult timp in urma de Comisia pentru buget şi finanţe din cadrul Senatului României:

“Din 2006 de cand exta acest proiect nu s a intamplat nimic si teoria mea e ca nici nu o sa se intample ceva. Sa fim realisti, nu sunt bani pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. Nu o permite nici formele de relief, nici rezervatiile naturale, nici costurile”.

 

Senatorului bacauan este un sustinator acerb a autostrazii Brasov- Bacau cu varianta Pascani-Tg Neamt-Iasi. Desi ministrul Marius Nica a incercat un raspuns tehnic, parlamentarul bacauan si-a sustinut punctul de vedere.

Conform Master Planului General de Transport al României din 2016 costurile pentru autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni sunt de peste 14 miliarde de euro, pe cand autostrada Brasov-Bacau costa 1,85 miliarde euro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.