Logo
Imprimă această pagină

Un copil de doi ani, printre victimele unui accident cu un camion implicat

Un copil de doi ani, printre victimele unui accident cu un camion implicat

Circulaţia a fost îngreunată, joi după amiaza, pe DN1, în afara localităţii Săbolciu, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

În urma impactului o persoană a trebuit descarcerată de echipajele ISU Crişana, a precizat la solicitarea BIHOREANULUI sergent-major Alina Butaci, printre victime numărându-se, totodată, şi un copil de doi ani.

Accidentul s-a petrecut pe o vreme ploioasă, fiind semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 17.09. "Accidentul rutier s-a produs pe DN1 în afara localităţii bihorene Săbolciu. Au fost implicate un autoturism şi un autotren. Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale. Traficul nu a fost blocat, însă pentru perioadă circulaţia a fost înrgreunată în zonă", a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

 Video AICI

Din imaginile filmate de trecători se vede că autoturismul a ajuns în afara carosabilului.

În urma apelului la 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor.

"Au fost patru victime, dintre care una, o persoană adultă, încarcerată. Printre victime se numără şi un copil de doi ani. Toţi patru au ajuns la spital în stare stabilă", a precizat sg. major Alina Butaci.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.