Logo
Imprimă această pagină

Trei suspecți în cazul șoferului român de camion mort în Italia Recomandat

Trei suspecți în cazul șoferului român de camion mort în Italia

Ancheta privind tragicul accident rutier din 8 ianuarie, petrecut pe centura ocolitoare a Romei și soldat cu moartea șoferului Nicolae Alexandru Ardeleanu, în vârstă de 49 de ani, se extinde. Un al treilea suspect, directorul tehnic al companiei care a încărcat marfa, este anchetat, alături de șoferul implicat și proprietarul firmei din Ravenna, toți fiind acuzați de omor.

Ancheta în cazul tragicului accident rutier care, pe 8 ianuarie, a provocat moartea șoferului român de camion Nicolae Alexandru Ardeleanu, în vârstă de 49 de ani, care a fost lovit de bara metalică desprinsă de un alt camion care circula pe șoseaua de centură a Romei, pe teritoriul municipal al orașului Chioggia, se extinde.

Există un al treilea suspect care, alături de șoferul camionului în cauză, un alt șofer român și proprietarul companiei de transport din Ravenna, a fost înscris în registrul suspecților de către Procuratura din Veneția. Este vorba de directorul tehnic al societății care a încărcat marfa și care, la fel ca ceilalți doi suspecți, va trebui să răspundă pentru omor rutier.

La identificarea camionului responsabil de moartea lui Nicolae Alexandru s-a ajuns datorită investigațiilor minuțioase ale poliției locale din Chioggia, care, datorită identificării mărcii de pe prelată, a mărturiilor altor șoferi de camion și, mai ales, datorită a camerelor de supraveghere video amplasate în satul Rosolina, au reușit să ajungă la identitatea camionului și, prin urmare, a șoferului. Acesta a declarat că și-a dat seama că a pierdut o parte din prelată și bara metalică de susținere, care apoi l-a lovit și l-a ucis pe Nicolae Alexandru, dar nu și-a dat seama că a lovit un alt camion.

Camionul se află în prezent sub sechestru la Ravenna și a fost pus la dispoziția magistratului pentru efectuarea expertizei necesare. De asemenea, a fost desemnat un consultant tehnic pentru a examina vehiculul sechestrat și a clarifica dacă a fost vorba de o defecțiune structurală sau de neglijență în asigurarea capacului de încărcare. (stiridiaspora)


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.