Logo
Imprimă această pagină

23 tone de deşeuri de ulei şi grăsimi descoperite într-o cisternă Recomandat

23 tone de deşeuri de ulei şi grăsimi descoperite într-o cisternă

Cantitatea de peste 23 tone de deşeuri de ulei şi grăsimi comestibile transportată ilegal din Bulgaria pentru Germania a fost oprită la PTF Giurgiu, relatează Agerpres.

„Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat în această după-amiază, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocamion tip cisternă, condus de un cetăţean român, în vârstă de 51 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri de ulei şi grăsimi comestibile. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Giurgiu. În urma verificărilor, a fost constatat faptul că, în mijlocul de transport se aflau deşeuri de ulei şi grăsimi comestibile, în greutate de 23.270 kilograme, încărcate din Bulgaria şi care erau destinate unei societăţi de pe teritoriul Germaniei’, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu.

În urma analizării documentelor prezentate de către şofer, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind respectate prevederile legale în vigoare, motiv pentru care mijlocului de transport nu i-a fost permis accesul pe teritoriul României.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.