VIDEO. Ungaria. Doi șoferi de camion sunt anchetați pentru că au traversat pe roșu și au rupt barierele Recomandat

VIDEO. Ungaria. Doi șoferi de camion sunt anchetați pentru că au traversat pe roșu și au rupt barierele

Au fost aduse acuzații penale împotriva a doi camionagii care au traversat șinele de cale ferată rupând barierele, în timp ce semaforul era pe roșu.

Incidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată din Ungaria.

Poliția maghiară a publicat un videoclip care arată cum doi șoferi profesioniști au ignorat luminile roșii la o trecere la nivel, au intrat pe șine fără măcar să încetinească și au rupt barierele de securitate. Cele două incidente au avut loc într-o singură oră.

Mai întâi, un camion se îndrepta spre intersecția care ducea din satul Báránd când semaforul s-a schimbat pe roșu. Șoferul nu s-a oprit și a încercat să treacă printre gbarierele de securitate dar fără succes, rupând una dintre ele.

Ofițerul de trecere a căii ferate a sunat la poliție și a anunțat accidentul. Tehnicienii au ajuns rapid la fața locului pentru a evalua pagubele.

Ei au sosit exact la timp pentru a asista la același incident din cealaltă direcție. Un camion a traversat trecerea la nivel în timp ce luminile roșii erau aprinse, rupând bariera.

Polițiștii le-au deschis dosar penal celor doi șoferi profesioniști pentru o infracțiune împotriva siguranței circulației feroviare.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.