VIDEO Un șofer beat s-a răstunat cu mașina după ce a lovit două camioane Recomandat

VIDEO Un șofer beat s-a răstunat cu mașina după ce a lovit două camioane

Un accident a avut loc miercuri într-o comună din județul Mureș. Un șofer s-a răsturnat cu mașina la marginea drumului, după ce a lovit două autovehicule de mare tonaj.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Sancraiu de Mureş. Martorii spun că autoturismul circula cu viteză mare, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul. A intrat într-un TIR, care venea din sens opus, a fost proiectat într-un camion, după care s-a răsturnat la marginea drumului, unde a lovit o ţeavă de gaz.

Șofer TIR: „Eram pe curbă, mergeam pe centură să ies spre Bistriţa, a venit cu viteza şi m-am trezit cu el în roţile din spatele la camion. Mai departe nu ştiu, că m-a şocat, numai bubuitura am auzit. A intrat în roţile din spate şi pe urma l-a lovit şi pe colegul.”

 Şoferul autoturismului a avut nevoie de ajutorul echipelor de la descarcerare.

Septimiu Moldovan, ISU Mureş: „Este vorba despre o victimă de sex masculin, aproximativ 49 de ani. Intervenţia a fost dificilă pentru că victima era prinsă în interiorul autoturismului am intervenit pentru descarcerare, victima conştientă, predată echipajului SMURD.”

Șofer TIR: „Puteam să fiu eu, că-s cu primul TIR acolo. Dacă a intrat în primul TIR, a ricoşat în colegul ăsta şi de acolo s-a dat peste cap.”

Șofer TIR: „Am tras pe dreapta cât am putut, dar nu m-am mai putut feri ca a intrat sub mine. A pierdut controlul volanului şi era şi băut.”

 Testul a indicat o alcoolemie de 1,3 în aerul expirat, iar poliţiştii au deschis dosar penal. 

Video AICI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.