VIDEO O mașină s-a înfipt într-un camion condus de un român Recomandat

VIDEO O mașină s-a înfipt într-un camion condus de un român

Un șofer român de TIR, Valentin Rotaru, a fost implicat într-un accident mortal mai rar întâlnit, într-un moment în care mașina sa stătea pe loc, într-o parcare.

„Aseară veneam din Turcia și am oprit 5 minute aici în parcare, să-mi fac nevoile ca orice om și când m-am urcat la volan să pot să plec, mai aveam 3 km până la parcare la Ruse, am simțit o bușitură, practic a intrat cineva în mine. S-a simțit o bușitură tare, m-am dat jos să mă uit, era o mașină în spatele remorcii mele, era făcută praf”, a declarat românul.Un bărbat de 41 de ani a murit în urma accidentului petrecut sâmbătă seara la intrarea în Ruse, dinspre Sofia

„A venit cineva din familia șoferului aseară aici, nu știu cine era doamna, era o doamnă cu ochelari. Mi-am cerut scuze, i-am spus că nu am absolut nicio vină. Practic eram parcat și a intrat direct în mine frontal. Nu am avut nicio vină, eram pe loc. Am vorbit cu dânsa, nu știa bine engleză și din ce am înțeles mi-a spus că i s-a făcut rău la volan și de aceea a intrat în mine. Mai multe informații nu pot să vă dau, m-au chemat astăzi la poliție să dau niște declarații și acum aștept”, a mai spus românul.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.