VIDEO. Accident între un microbuz și un autoturism, în Prahova: un mort și 16 răniți Recomandat

VIDEO. Accident între un microbuz și un autoturism, în Prahova: un mort și 16 răniți

O femeie a decedat şi alte 16 persoane au fost rănite în urma unui accident produs, joi seară, 20 iulie 2023, pe DJ 101F, la Valea Călugărească.

În eveniment au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

A fost activat Planul roşu de intervenție.

„Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localităţii Valea Călugărească, din direcţia Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani", a transmis Poliţia Prahova, conform Agerpres.

În urma impactului, şoferiţa de 24 de ani a fost grav rănită şi medicii i-au declarat decesul, iar şoferul microbuzului şi cei 14 pasageri ai acestuia (8 bărbaţi şi 6 femei) au fost duşi la spital, arată sursa citată.

De asemenea, pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o unitate medicală.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la faţa locului au acţionat 38 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 7 ambulanţe SMURD, precum şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

De la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit în sprijin 6 echipaje.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.