Vama Isaccea. Timpi de aşteptare foarte mari pentru camioane Recomandat

Vama Isaccea. Timpi de aşteptare foarte mari pentru camioane

Cozile de camioane la ieșirea din țară spre Ucraina cresc pe zi ce trece.

Timpii de aşteptare sunt foarte mari pentru camioanele care doresc să iasă din România şi să ajungă în Ucraina, prin Punctul de Trecere a Frontierei din oraşul tulcean Isaccea, însă autoturismele pot trece foarte repede, în funcţie de programul de funcţionare a bacului care traversează Dunărea în localitatea ucraineană Orlivka.Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Andrei Ene, a declarat că timpii de aşteptare pentru camioane pot să depăşească şi 12 ore.

"Timpii de aşteptare pentru camioane sunt foarte mari în Punctul de Trecere a Frontierei din Isaccea. Pot depăşi chiar şi 12 ore. În schimb, traficul autoturismelor se desfăşoară fără probleme, timpul de aşteptare pentru acestea putând fi de 20-30 de minute, în funcţie de cum circulă bacul", a precizat reprezentantul Gărzii de Coastă.

Andrei Ene a menţionat că, în ultimele 24 de ore, prin Vama Isaccea au intrat în România circa 770 de persoane, cu aproximativ 250 de autovehicule. În aceeaşi perioadă, au ieşit din România circa 1.000 de persoane cu aproximativ 250 de autovehicule.

Potrivit sursei citate, de la începutul războiului din Ucraina, prin acelaşi punct au intrat în România circa 130.000 de persoane cu aproximativ 30.000 de autovehicule şi au ieşit din ţară circa 85.000 de persoane cu aproximativ 25.000 de autoturisme.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.