Un șofer român s-a răsturnat cu camionul în drum spre abator Recomandat

Un șofer român s-a răsturnat cu camionul în drum spre abator

Un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani, s-a răsturnat, în noaptea de marți spre miercuri, cu TIR-ul plin cu găini în Leke, lângă Diksmuide, Belgia.

Un camion încărcat cu 6.000 de găini în drum spre abator s-a răsturnat într-un accident de circulație în Leke. Sute de găini au murit în urma impactului cu asfaltul, iar restul păsărilor trebuie eutanasiate. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 03:10 în Oostendestraat din Leke.

„Un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani a ridicat o încărcătură de găini în Woumen și se îndrepta către abatorul din Dendermonde”, a declarat comisarul Geert Provoost de la zona de poliție Polder. „La intersecția Schorestraat cu Oostendestraat, lucrurile au mers prost. Camionul a lovit berma, iar în cele din urmă, camionul s-a răsturnat și remorca din spate a ajuns peste drum. Cala de marfă era plină de găini. Erau 6.000. Unele dintre ele au murit în accident. Găinile care au supraviețuit au fost transferate într-un alt camion. În accident, o cutie electrică a fost lovită și mai multe indicatoare rutiere au fost distruse”, a mai spus comisarul.

Șoferul român de camion a scăpat, din fericire, nevătămat. Găinile care au supraviețuit accidentului vor fi eutanasiate deoarece, conform reglementărilor în vigoare, nu mai sunt potrivite pentru consum. (stiridiaspora)


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.