Un şofer a murit după ce a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un camion

Un şofer a murit după ce a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un camion

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir încărcat cu cereale. Accident s-a petrecut pe DJ 251, între comunele gălăţene Pechea și Costache Negri.

Un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Valea Mărului, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 251, dinspre Pechea către Costache Negri, în zona km. 38 + 260 de metri, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers. Acolo a intrat în coliziune frontală cu un TIR ce transporta cereale şi care era condus regulamentar de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Cerţeşti.

Șoferul de 24 de ani nu a mai avut nicio șansă, fiind găsit decedat de echipajele de intervenție. Șoferul tirului a scăpat teafăr, polițiștii stabilind că nu consumase alcool și nici alte substanțe înainte de a se urca la volan.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.