Un camion scăpat pe contrasens a ucis un șofer care conducea regulamentar Recomandat

Un camion scăpat pe contrasens a ucis un șofer care conducea regulamentar

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Straja, a murit în accidentul rutier care a avut loc duminică după-amiază pe E 85, în afara localității Cordun, lângă Roman.

Încă o tragedie pe DN2 E85 la început de an. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost ucis de un TIR scăpat de sub control, care a intrat pe contrasens. În mașina tânărului care a decedat se mai afla ca pasager o fată de 19 ani, din Putna, care a fost rănită.

”Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bihor, conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Cordun, din direcția Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus și intrând în coliziune cu două autoturisme și un alt ansamblu de vehicule”, a transmis Poliția din Neamț.

Impactul cel mai puternic a fost cu autoturismului care era condus de Ilie Ursulean, din Straja, potrivit monitorulsv.ro.

Rănit în accident a fost și șoferul care a pătruns pe contrasens.


Starea- George Nita


IVECO LANSARE BARCELONA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.