Un BMW a intrat cu toată viteza într-un camion, şoferul a murit pe loc Recomandat

Un BMW a intrat cu toată viteza într-un camion, şoferul a murit pe loc

Accident grav la Breaza după coliziune dintre un BMW şi un camion. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie, care l-au scos pe bărbatul de 71 de ani dintre fiarele contorsionate ale maşinii, însă după mai multe manevre de resuscitare acesta a decedat.

accident camion bmw

„Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Breaza. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism la bordul cărora se aflau doar șoferii.

Conducătorul auto al autoturismului era încarcerat astfel că pompierii au acționat pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani aflat în SCR, se execută manevre de resuscitare. Celălalt ocupant este conștient, fără marca traumatica”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.