Un bărbat băut a mers 400 de km sub un camion. Ce motiv a avut ? Recomandat

Un bărbat băut a mers 400 de km sub un camion. Ce motiv a avut ?

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, despre care se crede că se afla sub influența alcoolului, se târâse pe suporturile metalice de sub camion cu intenția de a face autostopul pe o distanță de 40 de kilometri de-a lungul coastei New South Wales, dar a ajuns pe Coasta de Aur.

Șoferul camionului, Pardeep Dahiya, a declarat că efectua o cursă de transport de marfă între Sydney și Brisbane și că s-a oprit în Nambucca Heads pentru un scurt somn vineri, în jurul orei 1:30 dimineața.

Domnul Dahiya a spus că, după ce a băut o cafea rapidă și a terminat verificările, a pornit din nou la drum în jurul orei 2:40.

"Când a început să se lumineze, am putut vedea în oglinzile mele o bucată de pânză portocalie sub remorca mea", a spus el.

La nord de granița dintre Queensland și New South Wales - la aproximativ 350 de kilometri de ultima oprire - dl Dahiya a găsit un loc de oprire de urgență lângă Tugun și a ieșit din cabină pentru a investiga.

Ceea ce a văzut a fost un bărbat care se cățăra din rafturile de poartă depozitate în partea inferioară a remorcii.

"Când am văzut asta, am făcut doi pași înapoi gândindu-mă: "Ce este?"", a spus dl Dahiya.

"Apoi mi-a spus: 'Îmi pare rău'. Îmi pare rău, omule. Este greșeala mea. Am intrat sub remorcă'.

"Asta este foarte diferit pentru mine. Este foarte nou pentru mine. Nu-mi pot imagina pe nimeni intrând sub remorcă".

Domnul Dahiya a spus că inițial s-a gândit să sune la poliție și să raporteze pasagerul clandestin, dar în schimb i s-a făcut milă de bărbat, i-a dat niște apă și i-a oferit un loc în interiorul camionului, și nu sub el, pentru a merge mai departe spre nord.

Când conversația dintre cei doi a devenit greu de întreținut, domnul Dahiya și-a revizuit decizia și a sunat la poliție de la o benzinărie din Coomera, în nordul Coastei de Aur.

Bărbat amendat cu 288 de dolari

Inspectorul interimar Peter Miles a declarat că bărbatul de 43 de ani le-a spus ofițerilor că s-a urcat sub camion la Nambucca Heads, în speranța de a face autostopul până la Coffs Harbour, unde intenționa să coboare la un semafor roșu.

Video AICI


ASCET SERVICE FORD TRUCKS


CEFIN CAMION FEST

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.