Soț și soție în spital, după un accident de camion

Soț și soție în spital, după un accident de camion

Un bărbat din Merei și soția sa au ajuns astăzi la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier pe DN1B. La volan se afla bărbatul de 76 de ani. Circula pe direcția Buzău-Ploiești când, la un moment, dat a semnalizat stânga.

Numai că nu a respectat direcția indicată. Șoferul a făcut de fapt dreapta, moment în care șoferul unui TIR care se afla în spatele său l-a lovit în plin.

În urma impactului, șoferul de 76 de ani și soția sa au fost răniți.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un camion de mare tonaj condus pe direcția Buzău către Ploiești de către un șofer buzoian, în vârstă de 49 de ani și autoturismul care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un conducător auto de 76 de ani, din Merei. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Merei și a pasagerei acestuia, în vârstă de 73 de ani, ambii fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.