Șofer român profesionist, călcat de un camion în Franța Recomandat

Șofer român profesionist, călcat de un camion în Franța

Accidentul a avut loc luni seară, la compania Frisaye din Jemeppe. Valerian, un șofer de camion român care lucra pentru un subcontractant, a fost călcat de un camion de mare tonaj în timp ce se plimba pe șantier. El a murit pe loc.

Serviciile de urgență au fost mobilizate masiv luni, la scurt timp după ora 19.10, pe șantierul de transport Louis Frisaye de pe Quai Jules Destrée 1A din Jemeppe. Acolo, un șofer de TIR, Valerian, a fost călcat de un alt camion în timp ce se plimba pe șantier.

 Potrivit primelor date ale anchetei, Valerian s-a aflat la fața locului pentru a încărca mărfuri: „Acest șofer a coborât din camionul său și se afla în zona de încărcare când a fost lovit de un alt camion folosit pentru a transporta remorci. Aceasta a fost condus de un șofer belgian. Victima a fost zdrobită și târâtă aproximativ zece metri”.

Șoferul care l-a lovit pe român nu se afla sub influența alcoolului sau a stupefiantelor. Este și el extrem de șocat de accident. „La locul accidentului a venit și serviciul de monitorizare a bunăstării la locul de muncă. Camionul în cauză a fost imobilizat, în timp ce a fost examinat de un expert, iar în curte s-a impus interdicția de a circula, până la luarea măsurilor de securitate”, au anunțat autoritățile, citate de presa locală franceză.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.