Șofer încarcerat după ce s-a izbit de un camion Recomandat

Șofer încarcerat după ce s-a izbit de un camion

Pompierii militari de la Stația Prundu Bârgăului au intervenit sâmbătă pe DN 17, la ieșirea din localitatea Mureșenii Bârgăului, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule și în urma căruia un tânăr din Republica Moldova a rămas încarcerat.


Echipajele de intervenție au găsit un tânăr în vârstă de 19 ani, conștient. El a fost extras de către salvatori din autoturism și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Acesta prezenta traumatisme și excoriații la nivelul mâinilor și picioarelor, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Din primele date, un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17, la ieșire din Mureșenii Bârgăului a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Tiha Bârgăului. Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 19 ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.


VERSUS S03 E03


STEFAN BANICA JR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.