Șofer de CAMION a pierdut controlul în curbă și a izbit un autoturism

Șofer de CAMION a pierdut controlul în curbă și a izbit un autoturism

Accidentul rutier a avut loc, joi după-amiază, pe DN72 Ploiești – Târgoviște, pe raza localității IL Caragiale, din Dâmbovița, după ce un auto și un TIR au intrat în coliziune. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Ploiești, a fost transportat la spital.


UPDATE Potrivit primelor verificări, conducătorul unui ansamblu de vehicule rutier, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, pe DN 72, în afara localității I.L. Caragiale, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv drum în curbă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Ploiești.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, fapta prevazută de art. 196 din Codul Penal.

Știre inițială

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un tir și un auto au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

 


În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost rănit și a necesitat transportul la spital.

Potrivit primelor verificări se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, evenimentul rutier având loc într-o curbă.

Polițiștii aflați la fața locului efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.