Se caută 150 de șoferi de CAMION pentru MALTA

Se caută 150 de șoferi de CAMION pentru MALTA

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 903 locuri de muncă vacante pentru lucrătorii români, cele mai multe în Portugalia, Spania şi Malta, informează, miercuri, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). 

Potrivit sursei citate, în Portugalia sunt disponibile 300 de posturi pentru culegător de zmeură şi 30 pentru culegător de zmeură, mure şi afine, în timp ce în Spania sunt vacante 150 de posturi de agricultor, 10 de sudor, trei de tehnician şi un post de montator structuri (panouri) metalice. 

De asemenea, în Malta, angajatorii pun la dispoziţie 155 de locuri de muncă, dintre care 150 pentru şofer de autobuz şi cinci pentru specialist vânzări televizate. 

Lista ţărilor în care sunt vacante locuri de muncă prin intermediul reţelei Eures România mai cuprinde: Germania (87), Marea Britanie (55), Cehia şi Slovenia (câte 30), Belgia (28), Finlanda (11), Luxemburg (10), Norvegia (două posturi) şi Lituania (un post). 

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.