Poliția a dat 71 de amenzi șoferilor de vehicule de marfă Recomandat

Poliția a dat 71 de amenzi șoferilor de vehicule de marfă

Transportatorii de mărfuri sau persoane au fost în vizorul poliției, saptamana trecuta. Oamenii legii au gasit nereguli la 40 de vehicule care transportau marfuri si peste 20 destinate transportului rutier de persoane. Controalele au fost pe drumurile din zona oraselor Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău.

„La data de 13-19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Iaşi, Biroului Rutier Paşcani, Compartimentului Rutier Târgu Frumos, Compartimentului Rutier Hârlău au organizat şi au desfășurat mai multe acţiuni pe drumurile publice din județ, verificând legalitatea transportului rutier public de marfă cu masa total maxim autorizată mai mare de 2,5 tone şi a transportului public de persoane.


Au fost obținute următoarele rezultate:
 Au fost controlate 548 de autovehicule, dintre care 510 înmatriculate în România, 19 înmatriculate în state din Uniunea Europeană și 19 înmatriculate în state terţe;
 Au fost identificate 62 de autovehicule la care au fost constatate nereguli, din care 40 destinate transportului rutier de marfă, iar 22 destinate transportului rutier de persoane;
Au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale, dintre care 71 conducătorilor de vehicule destinate transportului de marfă și 47 conducătorilor de vehicule destinate transportului de persoane” informeaza IPJ Iasi.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.